Süt Birliğinden ZAM kararı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiğ süt fiyatına 50 kuruş zam yapılmasının ardından Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği tarafından ilçemizde perakende olarak satılan süt fiyatına da aynı oranda zam yapıldığı öğrenildi. Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği tarafından, Telli Çeşme Meydanında bulunan Süt Üreticileri Birliği Satış Mağazasında litresi 3.50 TL olarak satılan süt fiyatının Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği […]
Ekonomi - 08 Ocak 2021 12:17

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiğ süt fiyatına 50 kuruş zam yapılmasının ardından Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği tarafından ilçemizde perakende olarak satılan süt fiyatına da aynı oranda zam yapıldığı öğrenildi. Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği tarafından, Telli Çeşme Meydanında bulunan Süt Üreticileri Birliği Satış Mağazasında litresi 3.50 TL olarak satılan süt fiyatının Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu kararı ile 4.00 TL çıkarıldığı bildirildi.

Yapılan zam kararı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Akkuş, “Birlik olarak Uzunköprü vatandaşlarının hizmetine sunduğumuz satış mağazamızda sattığımız sütün litre fiyatına yaşanan girdi maliyetleri göz önünde tutularak zam kararı aldık. Vatandaşımıza en sağlıklı şekilde sütümüzü ulaştırıyoruz. Uzunköprü halkının yaptığımız zam kararını anlayışla karşılayacağını umuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada başta süt ürünleri olmak üzere et ürünleri ve diğer çeşitlerimizle Uzunköprü Halkına en sağlıklı şekilde hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

BENZER HABERLER