Uzunköprü Belediyesi Spor Kulübünden Bir Başarı Daha

4 Aralık Pazar Günü Çanakkale de düzenlenen Trakya Taekwondo Şampiyonasına katılan Uzunköprü Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo alt yapısı sporcuları 2016 yılını madalyalarla kapattılar. Belediye sporcularından Ceren YANKU’nun Şampiyonluk madalyasını getirdiği turnuvada Buğra Barış ARSLAN’dan Gümüş , Alperen AYATA, Aleyna AYATA ve Fulden BEKAR’dan Bronz madalyalar geldi. Turnuva sonucunda aldıkları madalyalar ile Uzunköprü Belediye Meclisine katılan […]
Spor - 08 Aralık 2016 10:33

4 Aralık Pazar Günü Çanakkale de düzenlenen Trakya Taekwondo Şampiyonasına katılan Uzunköprü Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo alt yapısı sporcuları 2016 yılını madalyalarla kapattılar.
Belediye sporcularından Ceren YANKU’nun Şampiyonluk madalyasını getirdiği turnuvada Buğra Barış ARSLAN’dan Gümüş , Alperen AYATA, Aleyna AYATA ve Fulden BEKAR’dan Bronz madalyalar geldi.
Turnuva sonucunda aldıkları madalyalar ile Uzunköprü Belediye Meclisine katılan sporcularımız kazanmış oldukları kupayı Belediye Başkanı Enis İşbilen’e takdim etti.
Spora her zaman destek verildiğine dile getiren İşbilen ; “Sporun her dalında desteğimiz her zaman mevcut. spora yapmış olduğumuz yatırımlar sayesinde bir çok sporcumuz bölgesel ve ulusal anlamda başarılar elde etmekte ve bu başarılar Uzunköprü Halkının göğsünü kabartmaktadır” dedi.

BENZER HABERLER