Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KKTC’NİN 39.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE MASTERLER KÜLTÜR ELÇİMİZ OLDU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC)’nin 39.kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC)’nin 39.kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Masterler Futbol Turnuvası KKTC’nin Lefkoşa ve Gazimağusa statlarında oynanan maçlarla gerçekleştirildi. Yavru vatanın üç takımla yer aldığı turnuvada anavatan Türkiye’yi temsilen Uzunköprü Master Veteranlar takımı boy gösterdi.

TATAR VE ŞENTOP’A UZUNKÖPRÜ HEDİYESİ

Gerçekleşen turnuva öncesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC)’nin 39.kuruluş etkinliğine katılan Uzunköprü Master Veteranlar takımı kaptanı Veli Yıldırım  burada KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’la bire bir görüşerek ilçemizin tarihi köprü fotoğrafını kendilerine hediye etti.

YILDIRIM; “TARİHİ BİR AN YAŞIYORUZ”

Turnuvaya katılan Uzunköprü Mastar Veteranlar Başkanı Veli Yıldırım  yaşadıkları bölge itibariyle Yunanistan ve Bulgaristan’a çok yakın olduklarını, coğrafi yakınlığı dostluklarla pekiştirdiklerini vurguladı. Yıldırım; “Biz Yunan ve Bulgar’larla kardeş gibiyiz. Bu nedenle kendimizi balkanların temsilcisi gibi görüyoruz. Bu kardeşliği ilçemizde düzenleyeceğimiz turnuvada Yunan, Bulgar, Türk ve Kıbrıs takımlarını bir araya getirerek Akdeniz’e de taşımak istiyoruz. Dostluk turnuvaları yapıyoruz ki, büyüklerimizde bundan ders çıkarsınlar. Bu turnuva öncesi KKTC kurtuluş etkinliğine katılarak  tarihi köprümüzü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a verdik. İlçemizi tanıtımına katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.